crochat.com
CHAT International
Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 crochat.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Bard, Googleov odgovor na ChatGPT ALTERNATIVE @crochat.com 100% • CHAT2024

crochat.com
#CHAT #crochat.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @crochat.com
crochat.com


crochat.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
crochat.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Bard, Googleov odgovor na ChatGPT

Bard, Googleov odgovor na ChatGPT

Bard, Googleov odgovor na ChatGPTGoogle je u ponedjeljak, 6. veljače, predstavio svoj najnoviji napredak u umjetnoj inteligenciji, Bard. Chatbot, neobično podsjeća na ChatGPT.


Budućnost umjetne inteligencije (AI) neće se dogoditi bez Googlea. Poruku je to u ponedjeljak, 6. veljače, svijetu poslao šef američkog diva Sundar Pichai. U postu na blogu objavljenom rano navečer (po francuskom vremenu), izvršni direktor grupe Alphabet predstavio je svoj najnoviji napredak u generativnoj umjetnoj inteligenciji, Bard. AI model sposoban održavati dijalog sa svojim online korisnicima poput čovjeka.

"Bardova ambicija je spojiti širinu znanja o svijetu s umjetnom inteligencijom", objašnjava Sundar Pichai. "Može vam pomoći objasniti NASA-ina najnovija otkrića teleskopa James Webb devetogodišnjaku ili vam reći o najboljim napadačima u današnjem svjetskom nogometu." Ovaj pomoćnik za razgovor tako će moći razgovarati s korisnicima interneta i odgovarati na sva njihova pitanja, koliko god konkretna bila, već pozdravlja šef Googlea.

Povezan s vijestima

Jedva prikriveni odgovor ChatGPT-u, konverzacijskom robotu kojeg je razvila tvrtka Open AI, ali i Microsoftu koji planira uložiti 10 milijardi dolara u ovu kalifornijsku istraživačku zakladu čiji je autor Sam Altman, a financira se donacijama. "Ove će aplikacije definirati novi standard interakcije", uvjerio je prošlog mjeseca za Challenges Stéphane Roder, osnivač konzultantske tvrtke za umjetnu inteligenciju, AI Builders.
Upravo je napravljen daljnji korak. Jer prema Sundaru Pichaiju, Bard neće samo moći odgovarati na pitanja, već i uzeti u obzir aktualna događanja. "Oslanja se na informacije s weba kako bi pružio ažurne odgovore visoke kvalitete", kaže šef. Velika razlika u odnosu na Chat GPT čije znanje prestaje 2021. - što Bardu daje jasnu prednost nad njegovim konkurentom.

Testna faza

Googleov robot neće biti dostupan široj javnosti "nekoliko tjedana", nijansirao je Sundar Pichai. Prvo će biti dostupan "pouzdanim testerima" - tvrtkama specijaliziranim za AI - objašnjava Google, koji ne želi da njegov alat bude otvoren za zlonamjernu upotrebu i radije osigurava "da Bardovi odgovori dosegnu visoku razinu u smislu kvalitete, sigurnosti i sidrenje u informacijama iz stvarnog svijeta".

Stoga je to testno razdoblje koje se otvara za grupu, nakon početne faze oklijevanja. U prosincu je u sjedištu Googlea proglašeno "crveno" upozorenje zbog sve većeg uspjeha Chat GPT-a. Prema New York Timesu, njegova dva osnivača, Larry Page i Sergey Brin, čak su pozvani u pomoć kako bi pripremili odgovor i poboljšali svoju strategiju u smislu umjetne inteligencije.

Uskoro u Google motoru

Zato što je lansiranje Barda također odgovor na hitnu situaciju za grupu: integracija više umjetne inteligencije u svoju tražilicu. Značajka koju bi Google trebao "uskoro implementirati", kaže njegov izvršni direktor. "Korisnici interneta obično se okreću Googleu za brze činjenične odgovore, na primjer koliko tipki ima klavir?", priznaje Sundar Pichai. Ali "sve više i više ljudi žudi za dubljim informacijama i razumijevanjem", nastavlja on, poput pomoći korisniku interneta da izabere između učenja klavira ili gitare.

Kao znak važnosti koja se pridaje ovom proizvodu, Googleovi timovi u Francuskoj bili su obaviješteni o ovoj objavi tek u posljednjem trenutku. Vijest koja bi mogla preokrenuti obračun koji je pokrenuo Microsoft na području umjetne inteligencije. Budući da je Google također planirao izdati alat za integraciju Barda u druge aplikacije (API) i otvoriti ga programerima. Još jedan argument za obranu svoje Cloud ponude. I pokazivanje grupe Mountain View nije rekla svoju posljednju riječ u području koje dobro poznaje.

<< Go back to the previous page

Bard, Googleov odgovor na ChatGPT @-crochat.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #crochat.com
CHATTING ROOMS FOR FREE crochat.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS crochat.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
crochat.com

RECENT BLOG POSTS

#crochat.com

crochat.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna crochat.com Chat HR Hr Chat


© 2024 crochat.com * Free Safe Chat Rooms Online With No Registration 2023 • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :