crochat.com
CHAT International
Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 crochat.com 💙 novosti s Balkana

Simptom koji ukazuje na Alzheimerovu bolest, a javlja se dok govorimo
Fri, 22 Sep 2023 13:11:23 +0600
Pas se igrao u visokoj travi, a onda je naletio na nešto neočekivano
Fri, 22 Sep 2023 13:11:23 +0600

FREE & LIVE Što je Chat GPT ALTERNATIVE @crochat.com 100% • CHAT2023

crochat.com
#CHAT #crochat.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @crochat.com
crochat.com


crochat.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
crochat.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Što je Chat GPT

GPT (Generative Pre-trained Transformer) je jezični model koji je razvio OpenAI. GPT-3 je treća iteracija serije GPT-n i jedan je od najnaprednijih dostupnih jezičnih modela. Uvježban je na raznolikom skupu internetskog teksta i sposoban je generirati tekst sličan ljudskom. GPT-3 se može fino podesiti za razne zadatke obrade prirodnog jezika kao što su prijevod jezika, odgovaranje na pitanja i sažimanje teksta. GPT-3 je također sposoban izvoditi neka osnovna razmišljanja i može se koristiti za generiranje koda i drugih strukturiranih podataka. Neki primjeri njegove upotrebe u sučelju za chat, otuda i naziv Chat GPT.

Chat GPT je varijanta GPT (Generative Pre-trained Transformer) jezičnog modela koji je fino podešen za upotrebu u razgovornim kontekstima, kao što su chatbotovi ili virtualni pomoćnici. Uvježban je na velikom skupu podataka razgovornih razmjena, kao što su one koje se nalaze u interakcijama s korisničkom službom ili na internetskim forumima, tako da može generirati odgovore koji su prikladni i koherentni u okruženju razgovora.

Chat GPT može se koristiti za izgradnju širokog spektra sustava za razgovor, uključujući chatbotove za korisničku službu, virtualne asistente i sučelja za razgovor za mobilne aplikacije i web stranice. Ovi se sustavi mogu integrirati s platformama za razmjenu poruka, kao što su Facebook Messenger ili WhatsApp, ili se mogu koristiti kao samostalna sučelja za chat na web stranici ili aplikaciji.

Jedna od ključnih prednosti korištenja modela kao što je Chat GPT je ta da može generirati ljudske odgovore bez potrebe za opsežnim rukom pisanim pravilima ili skriptama. To ga može učiniti učinkovitijim i isplativijim rješenjem za izgradnju sustava za razgovor. Osim toga, budući da je unaprijed uvježban na velikom skupu podataka, može se brzo prilagoditi novim domenama i slučajevima upotrebe uz minimalno fino podešavanje, što ga čini svestranijim rješenjem od drugih modela razgovora.

Chat GPT-3 je najnaprednija verzija ovog modela i korištena je za izgradnju sučelja za razgovor koja se ne mogu razlikovati od sučelja pravog čovjeka. Ovi su modeli napredni i mogu se koristiti za rješavanje više zadataka, a mogu odgovoriti i na dodatna pitanja.

<< Go back to the previous page

Što je Chat GPT @-crochat.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #crochat.com
CHATTING ROOMS FOR FREE crochat.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS crochat.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
crochat.com

RECENT BLOG POSTS

#crochat.com

crochat.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna crochat.com Chat HR Hr Chat


© 2023 crochat.com * Free Safe Chat Rooms Online With No Registration 2023 • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :